Το blog μας

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!
Salad GRexicana!
Menikio
Menoikio at FoodExpo 2024!
Menikio
Pinnokefir Programme
Menikio
The life cycle of the Cheese Factory for 2024 has begun!
Menikio
Christmas Salad with BIO Anthotyro!
Αγγελική Αλεξιάδου
Porridge with organic goat's trahanas!
Menikio
Production of innovative dairy products from milk with improved characteristics, indigenous small ruminant breeds using indigenous monoculture starter cultures
Menikio
In New York for Summer Fancy Food 2023
Menikio
1st place for Menoikio in "Agroanelexis 2022"!
Menikio
Pinnokefir Programme
Menikio
Menoikio at Food Expo 2023!
Menikio
Menoikio is a member of Boroume in 2022!
Menikio
The cheese-making lifecycle for 2023 has started!
Menikio
Gold Medal for Menoikio Goat Cheese at the World Cheese Awards 2022
Menikio
Menoikio in Paris for SIAL PARIS 2022!
Menikio
Menoikio in New York for the Summer Fancy Food 2022 exhibition!
Menikio
Menoikio Organic Feta wins the Super Gold award at the World Cheese Awards 2021 competition
Menikio
The life of the Farmer: The demands and difficulties of a profession that is for the few...
Menikio
Goat's milk: Digestible, anti-inflammatory, with high iron and low pH - like the breast milk! From paidiatros.com
Dr. Elizabeth Efstathiou
Δώστε στα παιδιά σας αγνά, παραδοσιακά, ελληνικά γιαούρτια, χωρίς προσμείξεις με γλυκές ουσίες
Στέλιος Παπαβέντσης
Τι είναι το κεφίρ;
Αγγελική Αλεξιάδου
Οι πιο τέλειοι κουραμπιέδες με άρωμα Μενοικίου!
Αγγελική Αλεξιάδου
Κατσικίσιο γάλα - Ένας μικρός θησαυρός
Αγγελική Αλεξιάδου